Canis Ludens

Hirdetés, mely kb. születésekor vált feleslegessé

Volt egy ilyen tervem, hogy szerzek textilboxot az állatkáknak. Illetve nekem eszembe nem jutott volna, Zsófi izélgetett, hogy versenyeken, edzéseken jobban járok, ha ebben tárolom Dorkáékat, mert ha csak kikötöm vagy fogom őket és közben nézelődhetnek, tökre elfáradnak agyilag attól, hogy látják a murit, de nem vehetnek részt benne. Hittem neki, hisz űzi az ipart vagy ezer éve.

Hittem abban is, hogy Shianne dobozánál vagy két mérettel nagyobb kell nekik, hogy kényelmesen elférjenek, berendeltem az XL-est. Megjött (alig bírta felcipelni a futár), kicsomagoltam, felállítottam (nem kis nehézségek árán, hosszabb volt a cipzár mint a két karom fesztávja). Állatkák be, én néz és hümmög.

Melléjük fért még vagy két sheltie, és kényelmesen bálozhattak volna úgy is.

Ardinak persze nagyon tetszett a dolog, részéről ki se költözött volna, de amikor összehajtva is alig fért be a kocsimba a cucc, döntöttem: kisebb kell. Nem vagyok túl gyakorlott vaterázó, úgyhogy tettem egy óvatos próbát előbb a fészbúkos kutyás ismerősök között, már vázlatozva azért a teszveszes, egyebes apróhirdetés szövegét. Nem volt rá szükség, kb. fél órán belül elkelt, két malinois fogja lakni. Nekik pont jó lesz, amikor border collie-s ismerős jelentkezett érte, lebeszéltem róla, mert még akkor is erős túllövés, ha mellé teszi a sheltie-jét és az uszkárját. Inkább megadtam az oldal címét, ahonnan én is rendeltem, kiárusítás van.

még van egy csomó hely a fenekénél, de azért látványosan szenved

Azóta megjött az eggyel kisebb, pont jó, bár Dorka se ezért, se a nagyobbért nem rajongott. A fotó kedvéért ugyan megadóan belefeküdt, de aztán rögtön és készségesen átadta a helyet Ardinak, aki már ott ugrált a fején: ezt nekem? tényleg? jajdejó! komolyan? enyém lehet?… és befészkelt hamar.

Ha valakit érdekel, a paraméret paraméterek és a duma:

H 96,5 x Sz 66 x M 73,5 cm (ez az XL, jó két malinak, német juhásznak, golden retrievernek)

H 79 x Sz 53,5 x M 66 cm (ez meg az L, viszonylag kényelmes egy kutyának a fenti nagyságrendből + egy kicsi is melléfér)

Kényelmes, stabil összehajtható mobil kutyaotthon két nagy, zárható hálós ajtóval és elsötétíthető hálós ablakokkal, fémvázzal, párnával; praktikus szállító-táskában. Színe; barna/bézs.

A First Class II utazósátor kedvencének alvó- vagy védett visszavonulási helyül szolgál – akár otthon, akár útközben. Néhány kézmozdulattal bárhol felállítható, majd ismét összecsukható, könnyű súlya miatt pedig egyszerűen szállítható. A
beépített fémváz különösen stabillá teszi a nylonból készült mobil lakhelyet.
Az egyik szélső ill.az egyik hosszanti oldalon két nagy, cipzárral nyitható és feltekerhető hálós ajtó került beépítésre, így azután kedvence két oldalról is bejuthat mobil otthonába. A feltekert nylon-rolók tépőzárral rögzíthetők. A másik két oldalt
nylon-hálóból készült ablakbetétekkel látták el, melyek egy pótlólagos rolóval elsötétíthetők. Ugyanúgy, mint az ablakoknál, ezeket a rolókat is tepőzár segíségével lehet nyitva vagy zárva tartani.
A sátor külső oldalain 1 nagy és 2 kicsi zsebet helyeztek el, melyekben finomságokat, rágcsálni valókat, játékokat vagy dokumentumokat lehet tárolni.
A szállítmányhoz tartozik még egy különösen jó szigetelő-képességű és kényelmesre párnázott, szőrme-utánzatú, megfordítható fekvőmatrac is, ami megóvja kedvencét a talaj hidegétől és az utazósátorban való tartózkodást még
kellemesebbé teszi. A fekvőmatrac levehető huzata mosógépben mosható.
Magát az utazósátrat kézzel tudja tisztítani: egy nedves kendővel könnyen letörölheti. Ha pedig olykor nincs szükség az utazósátorra vagy éppenséggel szállítani kell, egész egyszerűen össze tudja hajtani és a vele együtt szállított nylon
táskában helytakarékosan tárolhatja.
A First Class II utazósátor jellemzői:
Színe: barna/ bézs
Anyaga: nylon / 100% poliészter
Stabil fémvázzal
Hálós betétek az ajtókon és az ablakokon a levegő áramlására és a fény bejutására
2 feltekerhető és tépőzárral rögzíthető hálós ajtó
Rolóval elsötétíthető hálós ablakok
Puha, szőrme-utánzatú fekvőmatraccal
Töltet: jól szigetelő PE-habszivacs M 1,5 cm
Párnahuzat anyaga: 100 % poliészter (felső oldala szőrme-utánzat; alsó oldala szövet)
Levehető és gépben mosható párnahuzat
Három kellékes zseb finomságoknak, játékoknak vagy dokumentumoknak
Fogantyúval ellátott sátor
Nylonból keszült szállító táskával

Hogyan fogjunk sheltie-t? Ugyanúgy, mint macskát; tégy le egy dobozt és öt percen belül benne lesz.

Exit mobile version