Canis Ludens

Ajik

Csomagot kaptam Londonból, illetve a kutyák kapták, én csak a címet szolgáltattam nekik. Ha a csodálatos futárszolgálat* rendeltetésszerűen működne, pont Dorci szülinapjára érkezett volna meg, de hát persze bénáztak, mint mindig.

mindegy, melyik, komolyan még a Magyar Posta a legmegbízhatóbb. Jelen kálváriában a futár bejutott a lépcsőházba, de nem csengetett a kaputelefonon és fel se jött, a postaládám volt az elérendő cél, melyre lelkesen felnyalta a cetlit, miszerint csomag érkezett, szerinte nem voltam itthon (pedig kétszer is de), nem tud telefonszámot, agyő. Felhívtam ugyan a második kézbesítés előtt, de nem párosította össze a számot a csomaggal, csak kijött, cetlit felnyalt és padlógáz, én meg vártam itthon hülyén, mikor jön már. Inkább furikázik feleslegesen háromszor, csak gondolkodni ne kelljen. És engem is megfuttatott, mert a végén bementem a központba a cuccért inkább. 

Na de megkaptam. És mennyire megérte megküzdeni érte! Ilyen kincsek voltak benne:

Balról jobbra:

  1. Holee labda. A világ legjobb motiváló cucca! Lehet dobálni (és apportozás közben tud lihegni), meg húzogatni. Jó nagy szakítószilárdsággal bír, egy 15-20 kilós kutyát simán meg lehet emelni vele, meg a rángatást is jól bírja. Ardinak van már kettő, de az ő méretében, szóval nagyon jól jött egy nagyobb Dorisnak. Persze Ardi azonnal ellopta, hisz ez csakis az övé lehet.
  2. Kutyanasi müzliszelet. Még nem bontottam ki, de esküszöm, ezt meg fogom kóstolni, annyira ínycsiklandónak tűnik: Banán, papaya, napraforgómag és pitypanggyökér. Na neee…
  3. Másik kutyanasi, ezt már kibontottam. Megállná néhány gourmet étterem étlapján is a helyét: édesburgonya halszeletekbe tekerve. Eléggé készek bármire érte a blökik, nem is csodálom.
  4. Jégcsont (vagy mi). Igazi kánikulai nyalánkság, megtöltöd vízzel, bevágod a fagyasztóba, aztán nyalogathatja,  dédelgetheti a… ki más, mint Ardbeg?!

Szóval ilyen vacakságokkal zsúfolt az angol kutyalét, tisztára Twist Olivér. Örülök, hogy jutott az én kutyáimnak is belőle.

Köszi, Cintia! 😉

Exit mobile version