Canis Ludens

Frodo nyara

Hozzánk költözött nyár elején Frodo, a vakvezető-tanonc labrador, aki élete első másfél évét valószínűleg egy pajtában vagy egy kiszuperált traktorgumiban töltötte, ennek köszönhetően azt mondani róla, hogy alulszocializált, erős eufemizmus. Szóval az volt a mellécsatolt ukáz, hogy ismerkedjen a való világgal és mellesleg valahogy el kéne érni, hogy ne akarjon az utcán minden másfeledik kutyát megölni.

Szerencsére Frodi csak pórázon adta elő a pitbullt, szabadon engedve kicsit dömperszerű volt ugyan, de full játékos. Igazából még Ardi is elkente a száját, na jó, ott azért Frodo rájátszott erősen, néha hagyta magát megtépázni, és mikor Ardbeg peckesen, farokfelvágva távozott győzelme színteréről, a labi utána lopakodott, és kicsit seggbecsípte. Aztán hatalmas vigyorral menekült az üvöltve utánalóduló turbó harcipocok elől, ügyesen úgy kanyarodva, hogy Dorkán átgázolva őt is bevonja a buliba.

Kapóra jött, hogy egész nyár folyamán jöttek-mentek nálunk a kutyás jóbarátok, befoghattam az ebeiket az utólagos gyerekszoba-építésbe. Az ő kutyáikkal is a fentiekben leírt kifinomult humorral játszott, cserébe kapott sok kemény nevelést, de csak még szélesebb lett a vigyora. Az előző tanoncaim dettó serényen rázták a juhászoknál a pofonfát, most komolyan, a labradorok élvezik, ha verve vannak?!

Ebből a bandából egyedül Dodókától (balról a második) nem kapott ki
Katie volt az egyetlen, akinek visszaszólt. Rasszista. Bár Ardi is szőke, neki meg mégse. Franc se érti.
Kidőlés buli után
Két sheltivel még szórakoztatóbb szívózni
Vele is (nem ugyanaz, mint az előző képen)
Kirándultunk sokat
A tengerhez is eljutott
Sétálva jótékonykodott a hátrányos helyzetűek integrációjáért
Ő villamosozhatott szájkosár nélkül is
Rajzleckéket vett (na jó, ez nem szocizás, csak nagyon cuki)
Bizsuba (husky) pedig szerelmes lett
Végül Dorka is összebékült vele.

Exit mobile version